اینجا سرویس

رفع نشتی چای ساز

رفع نشتی چای ساز

بروز نشتی در چای ساز، یکی از رایج ترین خرابی های این دستگاه به حساب می آید که پس از مشخص کردن عامل اصلی آن، امکان رفع نشتی چای ساز و تعمیرات آن وجود دارد.

تنها راه تشخیص اصلی ترین دلیل آب دادن چای ساز، عیب یابی بخش ها و قسمت های مرتبط با این خرابی است. نشتی چای‌ ساز یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاید. خوشبختانه، در بسیاری از موارد، این مشکل را می‌ توانید خودتان برطرف کنید.

5 راهکار برای جلوگیری از نشتی چای ‌ساز

  1. از آن جایی که آب مقطر رسوب کم تری ایجاد می کند، باعث خواهند شد تا عمر چای ‌ساز افزایش پیدا کند.
  2. پر کردن بیش از حد کتری باعث ایجاد فشار زیاد و در نتیجه نشتی می‌ شود.
  3. پس از هر بار استفاده، چای ‌ساز را تمیز کنید تا از تجمع رسوب جلوگیری شود.
  4. از وارد شدن هر گونه ضربه به چای ساز جلوگیری نمایید.
  5. دستگاه چای‌ ساز باید در جای خشک و خنک نگهداری شود.
5 راهکار برای جلوگیری از نشتی چای ‌ساز

علت آب دادن چای ساز

آب دادن چایساز یکی از مشکلات اصولی و کلیدی می‌باشد که ممکن است در طول زمان برای دستگاه چایساز شما در هر برندی رخ دهد که بهتر است همین ابتدا خدمت شما عرض کنیم که در صورت بروز این مشکل به هیچ وجه نباید از چایساز استفاده کنید؛ چرا که امکان پریدن فیوز با روشن کردن چایساز وجود دارد و بهتر است از طریق مراجعه به نمایندگی تعمیر چایساز در تهران یا استان محل زندگی‌تان این خرابی را پیگیری و رفع کنید.

اما اگر بخاطر داشته باشید در طی چندین سال پیش از مصرفی شدن چایسازهای الکتریکی، سماورها استفاده می‌شدند و معمولا هم مشکل نشتی آب شیر سماور باعث آزار و اذیت هر یک از ما در تمام طول روز می‌شد! با این وجود طبیعتا چایساز هم نباید نشتی آب داشته باشد و وجود هر گونه نشتی در این دستگاه می‌تواند باعث بروز خرابی‌های وسیع در سیستم برق کشی محل زندگی شما شود! اما علت نشتی آب و آب دادن چایساز چیست؟ اگر این سؤال برای شما عزیزان پیش آمده است، ما در ادامه این گزارش به آن پرداخته‌ایم.

۱. بی کیفیت بودن چایساز
اولین عاملی که می‌تواند باعث آب دادن چایساز شما در کمترین زمان شود. اما چگونه؟ اول از همه باید خدمت شما اطلاع دهیم که منظور از کیفیت این نیست که شما چایساز ۳۰ میلیون تومانی خریداری کنید! منظور ما این است که اگر شما مایل به خرید چایساز ۳ میلیون تومانی هستید، مبلغ ناچیز دیگری هزینه کنید و به‌جای آنکه از شعب غیرمجاز اقدام به خرید نمایید، از نمایندگی فروش چایساز خرید کنید. برای مثال شاید به‌جای ۳ میلیون تومان، ۳.۴۰۰.۰۰۰ تومان هزینه نمایید که واقعا ارزش دارد. چرا؟

زمانیکه شما از نمایندگی یک برند خریداری می‌کنید، درون جعبه دستگاه یک برگه گارانتی مبنی بر اصالت کالا و تعمیر رایگان خرابی قطعات وجود دارد که می‌توانید با خیالی راحت و آسوده از دستگاه کنید! اما اگر احساس کنید که با هزینه کمتری می‌توانید چایساز مدنظر خودتان را از فروشگاه‌های غیرمجاز خریداری کنید، بدون شک در اشتباه هستید! چرا که نه تنها دستگاه شما اورجینال نیست، بلکه هیچ گارانتی درون آن وجود ندارد!

بررسی دلایل نشتی آب چایساز
به همین دلیل توصیه‌ای که ما برای شما عزیزان داریم این است که سعی کنید با هزینه کمی بیشتر، از نمایندگی‌های مجاز و معتبر اقدام به خرید چایساز کنید تا به‌جای آنکه دستگاه با ساده‌ترین اشتباهات شما در یک ماه خراب شود، پس از گذشت چندین سال حتی کوچکترین خرابی نیز برای آن رخ ندهد و نیازی به تعمیرات چایساز نداشته باشید.

۲. پر بودن بیش از حد کتری چایساز
اگر مهمان دارید و می‌خواهید صرفا با یکبار روشن کردن چایساز چای مهمانان خود را تهیه کنید، باید بگوییم که این کار اشتباه هست و می‌تواند باعث کاهش عمر و خرابی دستگاه شما شود. اما چگونه؟ اصولا نباید کتری چایساز را به میزان قابل توجهی پر کنید چرا که اگر کتری را بیشتر از میزان متداول پر کنید، در حین جوش آمدن آب به بیرون از چایساز پرتاب خواهد شد و می‌تواند حتی باعث پریدن فیوز و سوختن المنت چایساز شود!

از این رو توصیه‌ای که ما برای شما داریم این است که نهایتا ۴/۵م کتری را پر کنید و مابقی آن خالی باشد که در حین جوش آمدن آب به بیرون پرتاب نشود. به همین دلیل اگر کتری چایساز را بیشتر از حالت معمول پر کرده‌اید، ممکن است با ریختن آب بر روی کفی چایساز تصور کنید که با مشکل آب دادن چایساز روبرو شده‌اید که این چنین نیست! در صورت مشاهده آب بر روی کفی چایساز، آنرا فورا از برق بکشید و پس از چند دقیقه از خاموش شدن چایساز، با دستمال مناسب اقدام به خشک کردن کفی دستگاه کنید.

۳. رسوب زدایی نادرست چایساز
اگر چایساز شما رسوب گرفته است، با جستجویی ساده می‌توانید به روش‌های غیر اصولی جرم‌گیری چایساز برسید که اگر یکی از این روش‌های غیر اصولی را انجام دهید، می‌تواند باعث از بین رفتن بدنه و قابلیت‌های چایساز شما شود. با این وجود توصیه‌ای که برای شما داریم این است که اگر تخصص و دانش کافی نسبت به رسوب زدایی چایساز ندارید، به هیچ وجه هر روشی را برای این پروسه اجرایی نکنید و این کار را به کارشناسانی بسپارید که می‌توانند بهترین نتیجه را به شما ارائه دهند.

۴. سوراخ شدن بدنه کتری؛ علت آب دادن چایساز
اما گاهی اوقات ممکن است بدون آنکه چایساز شما رسوب بسته باشد، دچار سوراخ شدن داخل بدنه شود که نتیجه این سوراخ بودن بدنه می‌تواند علت آب دادن چایساز شما باشد! اما به چه علت داخل کتری چایساز سوراخ می‌شود؟ معمولا رایج‌ترین علت سوراخ شدن کتری چایساز استفاده نادرست از این دستگاه است. اما هدف از اشتباه نادرست چیست؟

  • روشن کردن متوالی و پشت سرهم.
  • عدم توجه به میزان آب درون کتری.
  • وارد کردن ضربه شدید.

با این وجود اگر شما مطلع هستید که یکی از موارد بالا برای چایساز شما رخ داده است، قطعا علت آب دادن چایساز شما می‌باشد و باید از طریق تماس با تکنسین‌های مجرب، این خرابی را پیگیری نمایید تا تکنسین‌ها با بررسی و عیب‌یابی چایساز فلر و سایر برندهای موجود در بازار کشور، از طریق ارزیابی هزینه تعمیر و قیمت کلی دستگاه، بهترین نتیجه را دریافت نمایید.

۵. خراب شدن ترموستات چایساز
زمانیکه شما درون چایساز را به میزان مورد نیاز پر از آب می‌کنید، با جوش آمدن آب به‌صورت خودکار خاموش می‌شود تا بتوانید از آب جوش آمده جهت آماده کردن چای یا قهوه استفاده نمایید. اما چگونه چایساز به‌صورت خودکار خاموش می‌شود؟ این وظیفه در چایساز بر عهده ترموستات می‌باشد و در هنگام جوش آمدن آب اقدام به قطع برق دستگاه می‌کند. با این وجود اگر ترموستات به هر دلیلی خراب شود، با جوش آمدن آب دستگاه متوقف نمی‌شود تا آنکه خودتان به‌صورت دستی قطع کنید.

توصیه‌ای که ما برای شما داریم این است که به هیچ وجه در این شرایط از چایساز استفاده نکنید چرا که می‌تواند خرابی قابل توجهی به بار بیاورد. شاید این سؤال برای شما پیش بیاید که خرابی ترموستات چگونه می‌تواند منجر به آب دادن چایساز شود؟ همان‌گونه که گفته شد، با جوش آمدن آب دستگاه متوقف نمی‌شود و در نتیجه بقدری گرما توسط المنت تولید خواهد شد که می‌تواند خیلی ساده و سریع باعث سوختن و سوراخ شدن چایساز شما شود.

۶. رسوب گرفتن چایساز
از آنجاییکه چایساز دائما با آب در ارتباط است و ما هم معمولا از آب شهری یا به اصطلاح آب لوله کشی درون آن استفاده می‌کنیم، شکل گرفتن رسوب در چایساز بسیار متداول است! اما رسوب گرفتن چایساز چگونه می‌تواند باعث آب دادن چایساز شود؟ زمانی‌که کتری و چایساز دچار رسوب می‌شود، یک دیوار دفاعی میان المنت و آب موجود در کتری ایجاد خواهد شد که برای جوش آوردن آب، فشار قابل توجهی به المنت وارد می‌شود که به مرور می‌تواند باعث ذوب شدن بدنه زیرین کتری نیز شود!

از این رو اگر با مشکل آب دادن چایساز روبرو شده‌اید و به دنیال یک روش مناسب هستید، باید عرض کنیم که در ابتدا اقدام به رسوب زدایی چایساز نمایید و سپس با نگاه دقیق اقدام به بررسی بدنه چایساز نمایید و در صورت وجود داشتن هر گونه سوراخ و حفره‌های کوچک، به نمایندگی تعمیر چایساز فلر در تهران مراجعه کنید تا این مشکل مورد عیب‌یابی و تعمیر قرار گیرد.

۷. استفاده از چایساز بدون توری
یک نکته بسیار مهم و اساسی که باید در حین استفاده از چایسازها رعایت کنید این است که باید درپوش و توری چایساز را به هیچ وجه در حین جوش آمدن آب باز نکنید! اما چرا؟ در حین جوش آمدن آب میزان قابل توجهی بخار به مرور ایجاد می‌شود که ترموستات چایساز با استفاده از این میزان بخار می‌تواند سیگنال جوش آمدن آب را دریافت کند. اما اگر درپوش و توری چایساز را در جای خود قرار ندهید، با جوش آمدن آب به هیچ وجه خاموش نخواهد شد و چندین ساعت می‌تواند روشن باقی بماند.

لازم به ذکر است که در صورت بیشتر شدن این زمان، عایق بندی چایساز از بین خواهد رفت و در نتیجه با مشکل آب دادن چایساز روبرو خواهید شد.

۸. عدم توجه به تنظیمات چایساز
گاهی اوقات ممکن است علت آب دادن چایساز ناشی از تنظیمات نادرست باشد. اما چگونه؟ در چایسازهای نسل جدید قابلیت‌های متعددی افزوده شده‌اند که یکی از این قابلیت‌ها تایمر می‌باشد که شما زمان کافی جهت جوش آمدن آب را تنظیم می‌کنید. با این وجود تصور کنید که عجله زیادی دارید و مایل هستید تا با استفاده از این قابلیت اقدام به جوشاندن آب کنید، شاید زمان را به بیشترین حالت ممکن تنظیم کنید و در نتیجه این اشتباه می‌تواند به مرور زمان باعث خرابی بیشتر چایساز شود. با این وجود توصیه‌ای که برای شما داریم این است که حتما برای یکبار دفترچه فارسی راهنمای استفاده از چایساز را مطالعه کنید تا با تمام نکاتی که کمپانی سازنده چایساز برای شما در نظر گرفته است، آشنا شوید.

۹. آب شدن بدنه کتری چایساز
یکی دیگر از عواملی که به‌صورت مستقیم می‌تواند منجر به آب دادن چایساز شما شود، ذوب شدن یا همان آب شدن بدنه چایساز شما می‌باشد که در نگاه کلی به چایساز شاید متوجه آن نشوید! با این وجود همانند تصویر ذیل توصیه می‌کنیم به‌صورت عمیق به بدنه چایساز نگاه کنید و در صورت مشاهده این چنین خرابی، به مراکز مجاز تعمیر چایساز مراجعه نمایید تا مشکل دستگاه شما مورد بازبینی قرار گیرد.

راهنمای تعمیر و رفع نشتی چای‌ ساز در منزل

چنان چه علت نشتی آب از چای ساز را تشخیص داده اید، بهتر است با کمک اقدامات زیر، حتما رفع نشتی چای ساز را انجام دهید:

  • تعویض واشر ‌ها: واشرها به طور معمول در محل اتصال کتری به پایه، اطراف درب کتری و اطراف فیلتر قرار دارند. آن ها را با آب گرم و مایع ظرفشویی تمیز کنید. در صورتی که هر یک از واشر ‌ها آسیب دیده باشند، باید آن‌ ها با واشر ‌های جدید و متناسب با مدل چای‌ ساز تعویض شوند.
  • رسوب ‌زدایی کامل دستگاه چای ساز: مخلوطی از آب و سرکه سفید را به مدت حداقل یک ساعت در کتری چای‌ساز بجوشانید. هم چنین می توانید از محصولات رسوب‌ زدا مخصوص چای ‌ساز نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که باید پس از رسوب‌ زدایی، کتری را به طور کامل با آب شستشو داده شود.
  • تراز کردن چای‌ساز: مطمئن شوید که چای‌ساز روی سطحی صاف و هموار قرار گرفته و هیچ گونه سستی در محل قرار گیری آن وجود ندارد.
  • وجود شکستگی در بدنه چای‌ساز: بدنه چای ‌ساز را به دقت مورد بررسی قرار دهید تا از وجود ترک یا شکستگی اطمینان حاصل کنید. با مشاهده کوچک ترین شکستگی و ترک، حتما کتری جدیدی را تهیه نمایید.
  • بررسی اتصالات برقی چای‌ساز: در صورتی که مهارت کافی در زمینه بررسی برق چای‌ساز ندارید، حتما از تعمیرکار متخصص چای‌ساز در این زمینه کمک بخواهید.
راهنمای تعمیر و رفع نشتی چای‌ ساز در منزل

 

نکات مهم جهت رفع مشکل آب دادن چایساز

  • پس از عیب یابی نشتی آب چایساز و بررسی دلایل بروز این مشکل چندین راه حل وجود دارد. شما با استفاده از آنها می‌توانید اقدام به برطرف کردن مشکل آب دادن چایساز خود کنید:
  • در صورتی که بدنه چایساز شما از نوع پلاستیک شفاف است، ممکن است آب از آن به بیرون نشت پیدا کند که می‌توانید از جلوگیری از این مشکل از چسب‌های مخصوص استفاده کنید.
  • چنانچه قوری دستگاه چایساز شما از جنس شیشه‌ای است، بهتر است به هنگام شستشوی آن دقت زیادی به خرج دهید؛ زیرا هرگونه خط و خش می‌تواند موجب نشت آب از چایساز شود.
  • همواره بهتر است برای شستن چایساز از یک اسفنج نرم استفاده نمایید.
  • زمانی که با این مشکل در دستگاه خود مواجه شدید، بهتر است برای تعمیر یا تعویض قطعات معیوب از تعمیرکاران متخصص  تعمیر چایساز  اینجا سرویس کمک بگیرید.

برای تعمیر آب دادن چای ساز با کجا تماس بگیریم؟

در این مقاله ما سعی کردیم تا تمام عواملی که می‌توانند به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم باعث آب دادن چای ساز شما شوند را مورد بررسی قرار دهیم. اما اگر یکی از موارد بالا برای چای ساز شما رخ داده‌اند و دانش فنی تعمیرات را در خصوص رفع آن‌ها ندارید، توصیه می‌کنیم به هیچ وجه اقدام به تعمیر این خرابی نکنید و اجازه دهید تا این خرابی توسط تکنسین‌های مجرب و کارآزموده صورت گیرد تا هم عیب دستگاه برطرف گردد و هم اینکه پس از گذشت یک هفته نیازی به خرید دستگاه جدید نداشته باشید!

با این وجود تیم تکنسین و مجرب ما در  اینجا سرویس با سابقه درخشان، آماده ارائه خدمات تعمیر آب دادن چای ساز شما با بهترین کیفیت و ارزان‌ترین قیمت هستند. لازم به ذکر است که خدمات تعمیر چای ساز در شعب شرق و غرب ما توسط تکنسین‌های مجرب و قطعات کاملاً وارداتی بر اساس برند دستگاه شما انجام می‌شود و همچنین شامل 12 ماه گارانتی است. برای اعزام سریع تیم تکنسین به محل شما کافی است با شماره 02191094405 تماس بگیرید.

سوالات متداول

در این بخش سوالات متداول مشتریان جمع آوری شده است. اگر سوال شما در این بخش نبود، در بخش نظرات آن را مطرح کنید تا متخصصان اینجا سرویس به آن پاسخ دهند.

نشتی چای ساز می‌تواند به دلایل مختلفی مانند آسیب‌دیدگی واشرها، رسوب‌گرفتگی داخل کتری، تراز نبودن دستگاه، ترک خوردگی بدنه، یا مشکل در اتصالات برقی ایجاد شود. برای تشخیص دقیق علت، لازم است قسمت‌های مختلف دستگاه مورد بررسی قرار گیرند.
ابتدا باید علت نشتی را شناسایی کنید. سپس می‌توانید با تعویض واشرها، رسوب‌زدایی دستگاه، تراز کردن چای ساز، بررسی بدنه برای ترک‌ها و بررسی اتصالات برقی، نشتی را برطرف کنید.
بله، آب سخت حاوی املاح زیادی است که می‌تواند در دستگاه رسوب کند و باعث ترک خوردگی و نشتی از کتری شود. استفاده از آب تصفیه شده یا آب مقطر می‌تواند به کاهش این مشکل کمک کند.
امتیاز
دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده!

سوال خود را دقیق مطرح کنید تا جواب دقیقی از کارشناسان ما بگیرید.

(ایمیل برای آگاه‌سازی شما از جواب کامنتتان است، با دقت وارد نمایید)

دیدگاهی بنویسید
دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
ایمیل خود را وارد کنید