آماده سازی و طرز استفاده از چای ساز تفال
افرادی که از دستگاه چای ساز تفال استفاده می کنند، هر چه بیش تر با نحوه کار این دستگاه آشنا باشند، قطعا استفاده حرفه ای تر و بهتری از آن خواهند داشت در نتیجه نیاز به تعمیر چای ساز تفال نیز کمتر خواهد بود. از این رو لازم است به خوبی طرز استفاده از چای ساز تفال را بدانند. در این مقاله از اینجا سرویس با ما باشید که راهنمای کامل آماده سازی و طرز استفاده از چایساز تفال را برای شما می خواهیم بیان کنیم. در صورت داشتن هر گونه سوال در این زمینه آن را در بخش نظرات درج کنید تا کارشناسان تعمیر چایساز به شما پاسخ دهند.
اقدامات اولیه در جهت آمادگی چایساز تفال
اقدامات زیر را در جهت آماده سازی این دستگاه برای تهیه یک فنجان چای خوش طعم انجام دهند:
- چای ساز تفال را بر روی سطحی صاف، خشک و دور از لبه قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که پریز برق در دسترس بوده و کابل برق به اندازه کافی بلند باشد. کشیدگی کابل برق چای ساز، میتواند باعث ایجاد قطعی در آن شده و شما مجبور به استفاده از خدمات تعمیر چایساز تفال شوید.
- مخزن آب را تا خط مشخص شده با آب سرد یا ولرم پر شود. از پر کردن بیش از حد مخزن خودداری کنید. چرا که این کار باعث سرریز شدن آب از کتری چای ساز تفال خواهد شد.
- مقدار مناسب چای را در قوری بریزید. میزان چای به نوع چای و میزان غلظت دلخواه و تعداد افراد بستگی دارد. برای چای های سیاه غلیظ تر، می توان مقدار بیش تری چای در داخل قوری ریخته شود.
راهنمای دم کردن چای با چای ساز تفال
پس از انجام یک به یک مراحل گفته شده و آماده سازی دستگاه چای ساز تفال، سیم و دو شاخه آن را به پریز برق متصل کرده و کلید روشن/خاموش را فشار دهید. به طور معمول یک چراغ نشانگر، با تغییر رنگ، روشن شدن دستگاه را نشان می دهد. پس از جوش آمدن آب، به طور خودکار به داخل قوری هدایت می شود و چای شروع به دم کشیدن می کند. مدت زمان دم کشیدن به نوع چای و سلیقه شما بستگی دارد. برای چای سیاه مدت زمان بین 3 تا 5 دقیقه و برای چای سبز 2 تا 3 دقیقه نیاز خواهد بود.
با تمام شدن فرآیند دم کشیدن، می توانید دستگاه را خاموش کنید. برخی مدل های چای ساز تفال دارای قابلیت گرم نگه داشتن چای هستند که به شما امکان می دهد چای را برای مدت طولانی گرم نگه دارید. در زمان سرو چای، دقت داشته باشید تا از ریختن آب جوش بر روی صفحه چای ساز جلوگیری شود. این امر می تواند موجب اتصالی و خرابی در صفحه گرم کن دستگاه گردد.
راهکار هایی برای جلوگیری از خرابی چای ساز تفال
کاربران لوازم برقی خانگی، همواره به دنبال راهکار و نکته ای هستند تا با انجام آن از معیوب شدن هر دستگاهی جلوگیری یا پیشگیری نمایند. اقدامات زیر برای حفظ و نگهداری حرفه ای از دستگاه چای ساز تفال، کارآمد خواهند بود:
- حتما پس از هر بار استفاده، چایساز تفال به خوبی تمیز و نظافت شود. قسمت های قابل جدا شدن را با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید. از مواد شوینده ساینده استفاده نکنید.
- به صورت دوره ای باید برای جرم گیری چای ساز تفال اقدام نمایید. برای این کار می توانید از محلول سرکه و آب استفاده کنید.
- فیلتر چای ساز تفال را به طور مرتب تمیز یا تعویض کنید تا عملکرد دستگاه بهبود یابد.
- راهنمای فارسی چای ساز تفال را در جهت کسب اطلاعات دقیق در مورد مدل و قابلیت های دستگاه خود، بخ خوبی مطالعه کنید.
ویژگی های اضافی در برخی مدل های چای ساز تفال
تفال تا به امروز، مدل های متنوعی از چای ساز را طراحی و روان بازار کرده است. هر کدام از این مدل ها، ممکن است با داشتن قابلیت ها و ویژگی های مختلف، امکانات متفاوتی را برای کاربران فراهم کنند:
- کنترل دما: در برخی مدل های چای ساز فلر قابلیت تنظیم دمای آب تعبیه شده است. این ویژگی امکان تنظیم دمای دلخواه را برای دم کردن انواع مختلف چای فراهم می کند.
- تایمر: مدل هایی از چای ساز تفال که دارای تایمر هستند، این امکان فراهم کرده اند تا زمان دم کشیدن چای از سوی کاربر تنظیم شود.
- گرم نگه داشتن: صفحه گرم نگه دارنده برای برخی از مدل های چای ساز تفال در نظر رگفته شده است. این صفحه می تواند چای را برای مدت طولانی گرم نگه دارد.
- صافی قابل جدا شدن: وجود صافی جدا شونده در بعضی مدل های چای ساز تفال، تمیز کردن و نظافت آن را سهولت بخشیده است.
نکات ایمنی برای کار با چای ساز تفال
از آن جایی که چای ساز تفال، یکی از لوازم برقی خانگی به شمار می آید، ممکن است هم چون سایر دستگاه های برقی، خطراتی را به همراه داشته باشد که در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی و طریقه صحیح مراقبت و نگهداری از این چای ساز، آسیب های جانی و مالی زیادی از خود به جا بگذارد:
- هنگام استفاده از چای ساز تفال، از دست زدن به قسمت های داغ دستگاه اجتناب شود.
- در صورتی که سیم برق چای ساز آسیب دیده است، از آن استفاده نکرده و با تعمیرکار متخصص چای ساز تفال تماس بگیرید تا تعمیر و تعویض کابل و دو شاخه را انجام دهد.
- چای ساز تفال باید همواره بر روی سطحی صاف و پایدار قرار بگیرد.
- دستگاه را در نزدیکی مواد قابل اشتعال قرار ندهید.
- سیم برق را از کشیده شدن و پیچ خوردن محافظت کنید.
- پس از اتمام کار با چای ساز تفال، حتماً آن را از برق بکشید.
- پس از هر بار استفاده، قسمت های قابل جدا شدن مانند قوری، درپوش و صافی را با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید. از مواد شوینده ساینده استفاده نکنید، زیرا ممکن است به سطح دستگاه آسیب برساند.
- به طور دوره ای و با توجه به سختی آب استفاده شده در چای ساز تفال، برای جلوگیری از رسوب گرفتن دستگاه، مخزن آب را با محلول آب و سرکه سفید پر کنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بماند. سپس مخزن را با آب ولرم بشویید.
- المنت حرارتی باید با یک پارچه نرم و مرطوب تمیز شود. از فرو بردن چای ساز تفال در آب خودداری کنیدو
- صافی را به طور مرتب تمیز کنید تا از انسداد آن جلوگیری شود. برای تمیز کردن صافی، آن را زیر آب جاری بشویید و با یک مسواک نرم، باقی مانده چای را از روی آن پاک نمایید.
سوالات متداول
در این بخش سوالات متداول مشتریان جمع آوری شده است. اگر سوال شما در این بخش نبود، در بخش نظرات آن را مطرح کنید تا متخصصان اینجا سرویس به آن پاسخ دهند.
سوال خود را دقیق مطرح کنید تا جواب دقیقی از کارشناسان ما بگیرید.
(ایمیل برای آگاهسازی شما از جواب کامنتتان است، با دقت وارد نمایید)